Η διαμονή σας στο νησί είναι απλά θέμα επιλογής.
Εμείς συνεργαζόμαστε με ενοικιαζόμενα δωμάτια για ένα, δύο ή τρία άτομα και μικρές γκαρσονιέρες, μόλις 200 μέτρα από το κατάστημά μας..
Θέλουμε να υπερηφανευόμαστε για την καθαριότητα και την τάξη.
Τα δωμάτια είναι απλά, με καινούργια επίπλωση, WC με ντους και ψυγείο.
Ειδικά για τους δύτες πελάτες μας κάνουμε τις καλύτερες τιμές στο νησί.
Πάνω ακριβώς από το κατάστημά μας υπάρχουν δωμάτια με κλιματισμό, πρόσφατα ανακαινισμένα. Μικρά αλλά βολικά με WC, ντους και ψυγείο και αν είστε τυχεροί μπορείτε να έχετε ένα από τα δύο με την μεγάλη βεράντα και θέα στη θάλασσα.
Επίσης μπορούμε να οργανώσουμε τη διαμονή σας σε άλλα ενοικιαζόμενα δωμάτια διαμερίσματα, σπίτια ή ξενοδοχεία με ποικιλία παροχών και σε τιμές για κάθε πορτοφόλι.
Ειδικές τιμές και ξεχωριστή περιποίηση ισχύει στο ξενοδοχείο Kythnos Bay.
Οι φίλοι μας, Βούλα και Πέτρος, που είναι και δύτης, σας περιμένουν να σας περιποιηθούν προσφέροντας διαμονή σε όμορφα και άνετα δωμάτια, με όλες τις ανέσεις ενός πλήρους ξενοδοχείου. Άνετα και ευρύχορα δωμάτια, με θέα το βουνό ή τη θάλασσα και ένα πραγματικά περιποιημένο πρωινό σε μπουφέ!
Μνεία θα πρέπει να γίνει και για το ξενοδοχείο Meltemi, όπου οι δύτες πελάτες μας έχουν ξεχωριστή μεταχείριση. Το Meltemi απέχει 300 μέτρα από εμάς και διαθέτει ότι πιθανόν θα χρειαστείτε.
Ζητήστε μας να σας κλείσουμε δωμάτιο ή διαμέρισμα στο Meltemi, ή αναφέρετε ότι είστε δύτης πελάτης του Aqua Team κατά την κράτησή σας. Κερδίζετε έτσι έξτρα έκπτωση και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι.
Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και πάντα πρόθυμο να οργανώσει και την παραμικρή λεπτομέρεια των διακοπών σας.
Εσείς απλά επιλέγετε, Εμείς πραγματοποιούμε.
Δείτε επίσης:
|