ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ | ΜΑΘΗΜΑΤΑ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΤΙΜΕΣ / ΠΑΚΕΤΑ | ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ | ΚΥΘΝΟΣ | ΝΕΑ !!!Home PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearEnglish
ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΙΜΕΣ / ΠΑΚΕΤΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΚΥΘΝΟΣ
ΝΕΑ !!!
Εκπαίδευση εκπαιδευτών και divemasters για ΑΜΕΑ

Επαγγελματίες στην Κατάδυση; Η κατάδυση για άτομα με ειδικές ανάγκες και φίλους που θα ήθελαν να ασχοληθούν σας περιμένει...

Εκπαίδευση Τεχνικής Κατάδυσης

Μαθήματα Τεχνικής Κατάδυσης ως και το επίπεδο TriMix για δύτες υψηλών απαιτήσεων.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Από την Άνοιξη του 2012 θα είναι έτοιμο να σας ξανά υποδεχτεί το καταδύτικό μας κέντρο.

2012 Τεχνικές Καταδύσεις στην Κύθνο

Καταγάλανα νερά, απίστευτη ορατότητα αλλά και μοναδική υποδομή για τεχνικές καταδύσεις

Εκπαίδευση Rebreather

Τα εξειδικευμένα μαθήματα της Aqua Team γίνονται συνεχώς και πιο δημοφιλή

Aqua Team - ANDI INSTRUCTOR TRAINING Facility

Το πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης της ANDI, ως το επίπεδο του Εκπαιδευτή Timix...


        
Εκπαίδευση Rebreather

H AQUA TEAM ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ REBREATHERS

Η Aqua Team διοργανώνει από Απρίλιο ως και Οκτώβριο, σεμινάρια για καταδύσεις με επαναπνευστήρες (Rebreathers), για ενδιαφερόμενους δύτες, αλλά και εκπαιδευτές, με τα συστήματα της Γερμανικής Submatix.

Η κατάδυση με Rebreathers έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα ανοικτά κυκλώματα παροχής αέρα.
Πρώτα από όλα η αθόρυβη κατάδυση βοηθά πραγματικά να πλησιάσουμε την υποβρύχια ζωή. Προπαντός στην Ελλάδα όπου τα ψάρια φοβούνται το θόρυβο των δυτών, οι Rebreathers προσφέρουν απίστευτο θέαμα, κάνοντας τους νούμερο ένα προτίμηση για τους υποβρύχιους φωτογράφους και βιντεογράφους.

Κατά δεύτερο λόγο η αυτονομία του δύτη αυξάνεται σε τέτοιο βαθμό που είναι πραγματικά αδύνατο με την κλασσική φιάλη ακόμα και 18lt να επιτευχθεί. Και αυτό όλο με μια ή δύο φιάλες των 2lt.
Όλο το σύστημα δε δεν ζυγίζει πάνω από 15 κιλά. Θα πρέπει εδώ να αναφερθεί, ότι οι Submatix Rebreathers προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε ρυθμιστή πλευστότητας, αυξάνοντας έτσι την άνεση, την προσαρμογή και την ευκολία, χρησιμοποιώντας το γνώριμο ατομικό μας τζάκετ.

Ακόμη η ζεστή αναπνοή και η χρήση Nitrox προσθέτουν πολλά πλεονεκτήματα στην ασφάλεια και την απόλαυσή μας.

Δηλώστε συμμετοχή σε αυτά τα μοναδικά σεμινάρια και απολαύστε μάθημα και διασκέδαση σε ένα πανέμορφο νησί, σε φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον με τον τρόπο που μόνο η Aqua Team και η Κύθνος ξέρουν να προσφέρουν.

Όσοι εκπαιδευτές PADI, παρακολουθήσουν τα σεμινάρια Rebreathers θα παραλάβουν πιστοποιητικό και ειδικό εγχειρίδιο (outlines) που θα μπορέσουν να το προωθήσουν στην PADI για να γίνουν Submatix SCR Specialists με ανάλογο πιστοποιητικό από εκεί.


Για περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά επικοινωνήστε με την Aqua Team στα τηλέφωνα 210 8041485 Αθήνα, ή 22810 31333 Κύθνος ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

 

Bookmark and Share
Decor Image


 



 
Username

Password

Μοναδικοί Επισκέπτες
19175

© 2012 - AQUA TEAM EE - Καταδυτικό Κέντρο - Κύθνος

Λουτρά 840.06 Κύθνος - Τηλ: 22810 31333 - Fax: 22810 31113

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer |  | Protocol 4 seo cms